Der er ingen grænser for, hvad den 30-årige reality-stjerne og wrestlingfan må høre om sig selv i medierne. Men, hvordan er det egentlig at være det bandanabærende fænomen Sidley Lee, at være offer for en hadegruppe med 50.000 medlemmer på Facebook og i virkeligheden slet ikke være professionelle gamer?

SE TV HER
  • SE INTERVIEWET


I det konfronterende tv-interview ’Sidney Lee Unplugged’ lavet af Pixel TV afkræves Sidney svar, han tidligere har tøvet med. Her spørger tv-vært Nicolas Estrup blandt andet, hvad Sidley Lee ville synes om sig selv set udefra:

- Jeg er sgu ikke engang sikker på, at jeg ville kunne lide mig selv, griner han. Til gengæld lader han sig ikke slå ud af nedladende kommentarer fra hverken journalister eller Facebook-brugere:

- Jeg er røvligeglad med, hvad folk synes om mig. Jeg gør, hvad der passer mig og ved, hvad jeg står for, så hvis folk vil hate på mig er det fint nok.

Derfor kører Sidney Lee hårdt på og har ingen planer om indstille tv-karrieren:

- Jeg elsker medieverdenen, og mediefænomen? Ja, det kan man godt sige.

Til trods for, at Nicolas Estrup ihærdigt forsøger at hive ud af Sidney Lee, hvordan hans fremtid indenfor medieverdenen ser ud, står Sidney med det borgerlige efternavn Overgaard fast:

- Jeg kan ikke fortælle, om mine kommende projekter, men ’you’ve ain’t seen nothing yet’.