28-årige Shakira mødte bt.dk efter sin optræden i Forum ved Nordic Music Awards. Blandt meget andet til en snak om alder.

Det er de færreste kvinder, der kan skrive flere plader og læssevis af priser på visitkortet som 28-årig. Og samtidig være blandt klodens mest sexede kvinde.

Men det kan Shakira Isabel Mebarak Ripoll.

Shakira, der er halv libaneser og halv colombianer og helt igennem charmerende, bliver da også ind i mellem i tvivl om sin alder.

- Sommetider føler jeg mig ikke så ung, som jeg håber, jeg ser ud. Som barn følte jeg mig meget voksen, og som voksen kan jeg føle mig som en gammel dame. Der er en 80-årig kvinde inde i mig og en otte-årig pige inde i mig, siger Shakira til bt.dk, der møder hende, efter hun har givet en forsmag på singleforløberen 'Don't bother' til hendes kommende engelsksprogede plade 'Oral Fixation'.

- Den gamle dame kommer op i mig, fordi jeg kan være meget krævende og vil have orden i tingene. Pigen kommer op i mig, fordi jeg også skal have det sjovt, siger Shakira til bt.dk.

Og med 25 millioner solgte plader verden over og et hjem i paradisiske Bahamas er der god grund til at huske at have det sjovt.

Den danske skuespiller Ulrich Thomsen kom tæt på Shakira, da de sammen uddelte en pris i Forum. Inden mødet, sagde Ulrich Thomsen til bt.dk:

- Hun er jo en skønhed. Hun får forhåbentlig mig til at se godt.

Glæd dig til meget mere Shakira på bt.dk i næste uge

pba@bt.dk