Noel Gallagher fra Oasis afviser ikke at flytte til Danmark. På den anden side vil alt der kan få ham væk fra London og broderen Liam være lækkert.

Selvom Noel Gallagher fra har Oasis svensker-hår, elsker han Danmark. Faktisk kan han langt bedre lide København end London.

- For det første er jeg ikke så berømt i Danmark. For det andet er det langt væk fra London. Her er rent, ikke særlig forurenet, folk er respektfulde, og der er ikke så meget vold. Men her er utrolig meget dårlig heavy metal.

Hvad synes du om Sverige?

- Svenskere er okay.

Du har hår ligesom dem.

- Ja. Men I har mere ånd. Svenskerne er mere stive i det. De er ligesom skolelærere. Men de laver fremragende musik.

Læs videre nedenunder

Min bror er en fucking idiot
For at overbevise Noel Gallagher om, at han skal flytte til Danmark, har bt.dk medbragt salgsopstillingen til et hus på Strandvejen med egen strand og badebro. Pris: 22.000.000 kroner.Småpenge for en megastjerne, hvis albums med hits som 'Roll with it' og 'Wonderwall' har solgt mere end 60 millioner plader verden over.

- Jeg ved nu ikke rigtig. Jeg synes, der mangler lidt have. Men jeg vil vise det til min partner og se, hvad hun siger. Det er hende der er bossen.

Der er noget ved Noel Gallaghers ansigtsudtryk der siger, at han stadig ikke er helt overbevist. Så derfor skynder bt.dk sig at hive to medbragte Bjørnebryg og en pose med flæskesvær frem. Det skal nok overbevise ham.

Men trods Noel Gallagher image som hardcore rock n roller, takker han nej til den stærke øl, og undskylder sig med, at han om få minutter skal spille koncert i forum.

- Jeg drikker aldrig før en koncert. Jeg synes, det er svært at drikke en enkelt tår øl. Enten drikker jeg ikke, eller også drikker jeg mig fucking stiv.

I det samme bliver Noel Gallagher overdøvet af sin bror og ærkerival, Liam Galllagher, der spiller hensynsløst på guitar i rummet ved siden af.

- Han er en fucking idiot. Men der er 99,9% chance for at vi har den samme mor. Vi ses kun, når vi spiller på scenen.

Måske er det ham, vi skal have til at flytte til Danmark?

- Tro mig, I vil ikke have ham. Det vil få huspriserne til at falde.