Den 23-årige kendis har et par armbånd på, men så er det også det.

Debattøren Nikita Klæstrup delte fredag eftermiddga en afklædt foto op til weekenden, mens hun sad i en taxi på vej til DR Byen.

'Mama's pretty party favor, he says I'm his favorite flavor' lyder deleteksten på et foto af den 23-årige kendis blottede krop, hvor hun ligger på en seng og knuger en pude, mens hun kigger ind i kameraet. Billedet er delt fra bagsædet af en taxi, mens den unge kendis haster til DR Byen.

Teksten er ifølge den 23-årige Nikita dog ikke en kryptisk hentydning til den mystiske kæreste, som hun har været særdeles sparsom med informationerne om overfor medierne, men derimod et brudstykke af en sangtekst. Billedet er af nyere dato.

»Der er ikke nogen dybere mening med det, det er bare fra en sang med Lana del Rey og A$AP Rocky,« forklarer hun overfor MX, mens hun sidder i en taxi på vej til DR Byen og tilføjer:

»Den er rigtig god.«

Den tidligere medsøster i Girl Squad, Ekaterina Andersen var en af de første til at hylde billedet af den afklædte Nikita som hendes yndlingsbillede af veninden.

Ud over at fejre weekenden med et letpåklædt billede, så kan man opleve Nikita som gæstevært på P3-programmet Stegger og Toft. Nikita Klæstrup trådte til med kort varsel. Hun var heldigvis lige blevet rask efter en tur med influenza.

Arkivfoto.
Arkivfoto. Foto: CHRISTENSEN, KLAUS BO
Vis mere