På hjemmesiden www.fiskogfri.dk kan du se dejlige piger med store fisk.
På hjemmesiden www.fiskogfri.dk kan du se dejlige piger med store fisk. Foto: Fisk og Fri - Olivier Portrat

Det vrimler med bare damer og smækre sild på Fisk og Fri’s hjemmeside

SE BILLEDERNE: SKØNNE SILD

Bare damer er der masser af i blade og magasiner, men nu kan du også se nøgne damer, som næsten i bogstaveligste forstand er skønne sild.

Lystfiskemagasinet Fisk og Fri præsenterer hver uge en fiskepige, og billederne af de letpåklædte damer er noget af det mest populære på hjemmesiden www.fiskogfri.dk.

- Det her er mest ment som en joke. Vi er et seriøst fiskeblad, så vi har hverken lyst eller ressourcer til at være et formiddagsblad. Vi gør det her med et glimt i øjet, forklarer chefredaktøren Jens Bursell.

- Redaktionen fik ideen med en fast fiskepige, da bladet skulle lancere en nye hjemmeside i 2007.

- Det var selvfølgelig for at lokke folk ind på vores nye side, og vi kan da også se på antallet af klik, at denne her side er en af de mest besøgte på vores site overhovedet.

Det er den tyske mesterfotograf og lystfisker Olivier Portrat, der har pigebillederne som sin helt særlige niche. På nogle af sine mange fisketure medbringer han en flok modeller, som er med til at fiske. Når fangsten er i land, smider de tøjet og lader sig forevige sammen med dyrene.

Redaktøren medgiver, at pigerne ikke er gennemsnitlige danske fiskepiger, og Fisk og Fri har ingen deciderede planer om at få læserne til at sende deres egne billeder ind. For selv om den faste fiskepige er en succes på nettet, er det ikke alle læserne, der bryder sig om at se bare damer i selve bladet.

- Før den nye hjemmeside gik i luften, prøvede vi at lave en aprilsnar i bladet, hvor vi opfordrede læserne til at sende deres egne billeder ind til bladet, men det blev misforstået, fortæller Jens Bursell.

- Vi har også mange unge læsere, så vi vil ikke smaske noget op i hovedet på folk, som de ikke selv har bedt om. Derfor ligger billederne kun på vores hjemmeside, og du skal tage et aktivt valg om, at du vil klikke på dem, siger chefredaktøren.

Et par gange har de få kvindelige brugere på Fisk og Fris hjemmeside været heldige og fanget en mand på siden. Det er dog et særsyn. Det er kun, når redaktionen støder på en flot fisker i egne rækker, at de bringer en fiskefyr.

Se flere billeder ved at følge linket nedenfor eller besøg hjemmesiden www.fiskogfri.dk.

SE BILLEDERNE: SKØNNE SILD
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.