Torsdag aften løb det traditionsrige Victorias Secret-show af stablen i New York med den danske topmodel Josephine Skriver som en af frontfigurerne.

Den danske topmodel havde fået vinger til showet, der bliver set af 800 millioner verden over.

Showet er et af de absolut største modeshow i verden, og det er også et af de dyreste med en pris på omkring 12 millioner dollar.

Josephine Skriver er i de senere år blev en fast bestanddel af showet, siden hun i 2013 debuterede på den verdensberømte catwalk for undertøjsfirmaet Victoria's Secret.

Det var dog først i 2016, at hun blev en del af den eksklusive klub af modeller, der er blevet udnævnt til Victoria's Secret-engel med dertilhørende vinger.

En ære, hun fik igen i år.

Den danske model bar dog ikke showet alene. En lang række modeller viste det nyeste undertøj frem fra den verdensberømte lingeri-gigant, heriblandt de verdensberømte modeller Adriana Lima og Kendall Jenner og norske Frida Aasen.

Josephine Skriver deltog naturligvis også til efterfesten, hvor hun mødte op i en gennemsigtig kjole sammen med sin musikerkæreste Alex Deleon.

Her kan du se flere billeder fra showet torsdag aften.

Den britiske model Alexina Graham i skotsktern EPA/JASON SZENES Vis mere

Kinesiske Ming Xi, amerikanske Grace Elizabeth, franske Cindy Bruna, amerikanske Gigi Hadid, amerikanske model Kendall Jenner aog britiske model Alexina Graham på catwalken (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP) Vis mere

Amerikanske Willow Hand EPA/JASON SZENES Vis mere

Canadiske Winnie Harlow  EPA/JASON SZENES Vis mere

Norske Frida Aasen  EPA/JASON SZENES Vis mere