Snot er en hel del værd, når det kommer fra kendisser. 36.000 kroner blev der betalt på en netauktion for Scarlett Johanssons snot.

Et brugt lommetørklæde, som skuespillere Scarlett Johansson har pudset næse, er blevet solgt på net-autkion for den nette pris af 36.000 kr. Jay Leno gav lommetørklædet til Scarlett, da hun var gæst i hans talkshow 'Tonight' og fortalte, at hun var forkølet. Filmstjernen pudsede næse i lommetørklædet to gange, og efterlod en del læbestift og sekret, inden hun puttede lommetørklædet i en pose og forseglede den.

Indtægterne fra salget går til velgørenhed. Det er ikke første gang, at Scarlett Johansson bruger en netauktion til at rejse penge til velgørenhed. I marts betalte en fan over 200.000 kr. for en date, der blev solgt på netauktion.

Scarlett Johansson var gæst hos Leno for at lave reklame for sin nye film 'The Spirit', hvor hun spiller sammen med Samuel L. Jackson og Johansson fortalte Leno, at hun har arvet forkølelsen fra Jackson og regnede med, at hendes forkølelse have større værdi, fordi den var gået fra en kendt person til en anden.