»Jeg var kærester med en filmstjerne ovre i USA«, indleder Sarah Bro sin historie om en destruktiv ekskæreste i podcasten 'Hjerteflimmer for voksne'.

Rygterne har længe floreret om, at den 'Over Atlanten'-aktuelle tidligere svømmer Sarah Bro skulle have dannet par med 'High School Musical'-teenageidolet Zac Efron.

Parret skulle angiveligt være gået fra hinanden efter knap et års forhold i starten af sidste år, og de blev ved flere lejligheder spottet sammen i Los Angeles, og en enkelt gang var Zac Efron også på besøg i Lyngby, hvor Sarah Bro trænede.

Så selvom den tidligere OL-svømmer i podcasten ikke nævner den 33-årige skuespiller ved navn, er det svært at være i tvivl om, at det turbulente forhold, hun beskriver, var til Zac Efron.

Zac Efron
Zac Efron Foto: VALERIE MACON
Vis mere

Hvad 25-årige Sarah Bro dog ikke lægger skjul på, er, hvor hårdt forholdet og bruddet tog på hende. Så hårdt, at hun mistede troen på kærlighed.

»Jeg var kommet så langt ud, at jeg næsten ikke vidste, hvad der var rigtigt og forkert. Og var blevet så manipuleret og næsten hjernevasket. Men også, fordi jeg var ung, forvirret og forelsket, og at jeg valgte at vende det blinde øje til med vilje,« forklarer hun i podcasten.

Hun uddyber, at hun fandt sig i det, når filmstjernen var nedladende overfor hende, samtidig med at det mindste kompliment gjorde hende ekstatisk.

»Det var rigtig svært at være kærester med én, hvor jeg gik så meget på kompromis med mine egne grænser.«

»Til sidst kom jeg så langt væk fra, hvem jeg egentlig var, at jeg ikke kunne genkende mig selv,« forklarer hun.

I dag er Sarah Bro heldigvis kommet nogenlunde videre efter forholdet.

Hun har tilmed fundet en ny flamme, som er helt anderledes og behandler hende godt.

»Jeg var virkelig nået til et punkt, hvor det var normalt at have ondt i maven, så det der med ikke at have det, det er egentligt ret underligt,« fortæller den tidligere OL-svømmer.