Der er stadig salg i Sanne. Trods generelt vigende pladesalg på det danske marked beviser veteranen Sanne Salomonsen, 49, gang på gang, at hun blander sig helt i toppen.

Hendes seneste album, »The Album«, har nu rundet et salg på 45.000 eksemplarer og Sanne får dermed en platinplade, som udløses af et salg på 40.000 album.

Førstesinglen fra albummet, »You've Never Been Loved Before« er et af tidens største hits herhjemme og bliver konstant spillet i radioen.

»Det er et rigtig godt tegn,« lyder det fra en glad Sanne Salomonsen, da B.T. fanger hende efter en øve-session i forbindelse med den kommende »Grøn Koncert«-turné.

»Jeg tror, albummet har solgt så godt, fordi singlen er et stort hit og indikerer, at albummet er pissegodt,« griner Sanne og pointerer, at det faktisk er meget tidligt, hun opnår det høje salg.

Det er kun godt fem måneder siden, albummet udkom, og først om en måned bliver anden singlen fra albummet udsendt.

Og Sanne har for også nogle høje forventninger at leve op til.

Klar til Grøn Koncert
Hendes pladeselskab Copenhagen Records har tidligere udtalt, at de forventer dobbeltplatin - 80.000 solgte eksemplarer - af det her album.

I morgen står Sanne Salomonsen på scenen i Esbjerg til årets Grønne Koncert, som bringer hende igennem landet for på søndag den 24. juli at lande i København.

»Jeg glæder mig - hele min rock'n'roll side trænger til at blive luftet. Ikke mindst bliver det fedt at få lov til at spille højt igen!«

fhk@bt.dk