Lyt til artiklen

Denne fredag stemmes ingen par ud, da der samles ind til Knæk Cancer-kampagnen.

Når de ti resterende par i årets "Vild med dans" går på gulvet nu på fredag, ryger ingen ud, for fokus er på indsamlingen til Knæk Cancer-kampagnen.

Husorkestret The Antonelli Orchestra er naturligvis på plads i studiet og får i særudgaven fire gæsteartister med på vokal.

Det afslører TV2 i en pressemeddelelse.

Oh Land synger sin fortolkning af Michael Falchs nummer "Nær", som hun optrådte med i jubilæumsudgaven af "Toppen af poppen", til musikeren Wafandes slowfox med partner Mie Martha Moltke.

Dansen er ligesom de øvrige ni pars danse dedikeret til en vigtig person i nydansernes liv.

Det er ikke kun de ti tilbageværende par, der går på gulvet i fredagens særudgave af "Vild med dans".

Det gør tre helt almindelige danskere også.

Fælles for de tre er, at de alle har haft den frygtede sygdom tæt på livet som enten patienter eller nært pårørende.

Alle tre Knæk Cancer-par skal danse til livemusik fra tre forskellige artister, der alle gæster programmet: Det drejer sig om sangerinden Drew, musikeren Elias Boussnina og den færøske Toppen af Poppen-stjerne Teitur.

De tre almindelige danskere, der går på gulvet, er matchet op med tre professionelle dansere, som tidligere har medvirket i programmet.

Marc Christensen, René Christensen og Esbern Syhler-Hansen gør nemlig alle tre comeback i den gode sags tjeneste.

Mens de ti resterende par i årets udgave af dansedysten kaster sig ud i slowfox, quickstep, tango, rumba, cha-cha-cha og disciplinen ønskedans, skal 37-årige Janni Møller Thomsen danse rumba med Esbern Syhler Hansen til Elias Bousninas nummer "Roses".

71-årige Susanne Ulk skal danse vals med René Christensen til Teiturs nummer "Josephine", mens 26-årige Mie Gromada skal danse cha-cha-cha med Marc Christensen til Drews hit "I Wanna Be Dancing".

Særudgaven "Vild med dans - Knæk Cancer" kan ses på TV2 fra fredag klokken 20.

/ritzau/