Et par glade vindere.
Et par glade vindere. Foto: Anders Debel Hansen

Vi har det fuldstændig fantastisk. Det er for vildt, sagde electric boogie-talenterne Nick og Jeppe, der vandt Talent 2008.

De tre dommere havde ikke noget at skulle have sagt ved finalen i fredag aften. Det var seerne, der udpegede 'Robotdrengene' som Danmarks største talent. De fik flest stemmer, skarpt efterfulgt af dansekonkurrenten Nicklas og punkede Ragnar på tredjepladsen.

De topprofessionelle 'Robotdrenge' leverede da også et gennemført og fejlfrit electric boogie-show udspillet som kampen mellem det gode og det onde.

Selv Aalbæk var dybt imponeret. Han havde ellers tidligere erklæret krig mod de to drenge, men han måtte erkende, at drengene havde vundet kampen.

Scroll ned og læs mere

Danser klædt ud som nørd
Dansestjernen Nicklas, der blev nummer to, var klædt ud som en rigtig nørd og havde et kateder med på scenen, som blev forvandlet til et klasselokale og Nicklas beviste igen sit kæmpestore dansetalent.

12-årige Ragnar fra Færøerne skreg og skrålede, da han sammen med sit seje punkband for første gang fyrede sit helt eget materiale af på scenen, som om han aldrig havde bestilt andet. Otte-årige Maya viste også denne gang, at hun har en større stemme end de fleste. Hun leverede en sikker version af 'Proud Mary'.

Læs mere om Talent 2008 finalen i lørdagens B.T.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.