Saseline Sørensen gad ikke mere Robinson. Hun sagde farvel til 500.000 kroner

Jeg har altid været imod »Robinson«, for der er så meget negativitet. Så det er helt pinligt at være med, og jeg er rigtig træt af at lave reklame for deres lorteshow«.

Så er det slået fast, at Saseline Sørensen ikke er stolt af sin deltagelse i »Robinson Landskamp« for kendte på TV3.

Selvom hun var sikret én af tre finalepladser om 500.000 skattefrie danske kroner, valgte hun i onsdagens afsnit at forlade ekspeditionen, som B.T. kunne fortælle allerede i august, da optagelserne sluttede i Saselines andet hjemland, Malaysia.

Ført bag lyset
»Programmet ændrede sig fra landskamp, hvor man som »Fangerne på fortet« står sammen som hold, til at være det sædvanlige Robinson med intriger og stemme hinanden hjem.

Jeg havde først sagt nej til at deltage, men så lovede Strix (der produceret programmet til TV3; red.), at det ikke ville blive sådan, og så sagde jeg ja, fordi jeg havde brug for at få rystet mit liv og prøve noget helt skørt, som jeg ellers aldrig kunne finde på.

Men det er for dårligt, at Strix fører os bag lyset og ikke fortæller sandheden,« siger den 22 årige tidligere S.O.A.P.-sangerinde og Boogie TV-vært.

»Jeg gik ikke for at fremstå godt. Tværtimod ved jeg, at jeg får meget lort ud af det, fordi den danske befolkning elsker Robinson og ser mig som forkælet. Men jeg er ligeglad. Det er ellers slet ikke mig at give op normalt.

Jeg vil altid vinde. Men jeg gad altså ikke blive Miss Robinson på den måde med sådan et lorteshow. Det er ikke 500.000 værd.«

Ny kæreste
Undervejs nægtede hele det danske hold at bo sammen med de norske og svenske deltagere. På skærmen virker de derfor som nogle forkælede og fornærmede VIP'er, der tror, at de kan få særbehandling.

»Det kan jeg godt forstå, men det er jo fordi, de klipper det, så vi ser dumme og intetsigende ud.

De andre var ulidelige at være på en strand med, fordi de råbte og skændtes, og vi ville stå sammen som hold,« siger Saseline og slår fast, at hun, trods alt, ikke har fortrudt til lønnen på mindst 50.000 kr. for tre uger i Malaysia.

»Nej, jeg har fået en dejlig kæreste (eks-tennisspilleren Frederik Fetterlein; red.) og nye venskaber med typer, jeg aldrig ville have talt med herhjemme.

Så jeg har også lært at omgås nye mennesker mere åbent,« slutter sangerinden der i næste måned udsender sin første solosingle, skrevet og produceret i samarbejde med Stig Kreutzfeldt og Henrik Olsen fra Brother Brown.

I stedet for Saseline er stærkmanden Asbjørn Riis trådt ind i Robinson finalen. Han var den eneste af de udstemte danskere, der ville. Der er finale på TV3 i morgen.

den@bt.dk