Årets Robinson-vinder har bragt sindene i kog hos de andre deltagere, der ikke anser hende som en værdig vinder.

Det er en skandale

De andre Robinson-deltagere raser over 22-årige Daniela som årets vinder

- At se hende som en værdig vinder, haha, så skal det fandeme begynde at sne om sommeren, så klar og kynisk var Martin Persson holdning til, at 22-årige Daniela Hansen havde vundet Robinson Ekspeditionen 2008 og checken på de 500.000 kroner, der følger med.

SE OGSÅBILLEDER FRA FINALEN


Den holdning var Martin bestemt ikke ene om at have. Rent faktisk var det den generelle opfattelse blandt mange af de andre deltagere.

- Hun har vundet på et meget meget tyndt grundlag, og jeg synes ikke, hun er den værdige vinder, siger Haider Mohamad til B.T., efter finaleafsnittet havde kørt på storskærm.

Emil skulle have vundet
Her var alle deltagere fra ekspeditionen samlet i Hellerup Havn for at kåre årets vinder. En vinder som, næsten ifølge alle andre end vinderen selv, burde have heddet Emil Debski.

- Der er ikke nogen tvivl om, at Emil er den rigtige vinder. Han har stort set vundet samtlige konkurrencer undervejs. Så selvfølgelig er det ham, der skulle stå som vinder i dag, siger Haider, der dog sagtens kan glæde sig på Danielas vegne.

Selv var Emil naturligvis ærgerlig over, det ikke var ham, der kunne hæve trofæet og indkassere den halve million. Men derudover var der ingen sure miner at spore hos den 23-årige glade dreng fra Odense, hvis forældre begge stammer fra Polen.

- Jeg er da super ærgerlig over, at det ikke er mig, der har vundet. Men når det ikke kunne være mig, så er det okay, at det er Daniela, siger en fattet Emil, der havde sin flotte kæreste, gennem fire år, Nadja Jørgensen med til afslutningsfesten.

Daniela selv. Ja, hun var naturligvis lykkelig over sejren og den økonomiske saltvandsindsprøjtning. Men at se sig selv som uværdig. Det kunne hun ikke.

- Jeg har været der 100 procent og hele vejen igennem. Det er trods alt det, det gælder om, sagde den 22-årige unge dame, der havde en pavestolt mor med til festen.

Mor mente da heller ikke, at der var andre vindere end hendes eget lille pus.

- Selvfølgelig er hun den rigtige vinder. Det er jo min datter, og jeg er så stolt af hende, siger Birgitte Friis-Hansen, der inden Robinson havde købt en dvd-optager, så datterens tv-optrædener kunne foreviges.

Det er dog ikke første gang Daniela Hansen optræder på tv. I 2006 deltog den kønne brunette i 'Paradise Hotel'. Her viste den dengang 20-årige pige fra Skive, hvordan man kommer i mediernes søgelys, da hun for rullende kameraer dyrkede sex. Noget hun efterfølgende har fortalt til B.T., at hun aldrig vil gøre igen.

LÆS OGSÅROBINSON-BABE ER FLOV OVER SEX-ESKAPADER