Den amerikanske filmstjerne Robin Williams er blevet fundet død i sit hjem. Han blev 63 år gammel.

Den amerikanske skuespiller Robin Williams, der er kendt fra et utal af film som »Døde Poeters Klub«, »Good Will Hunting«, »Good Morning, Vietnam« og »Mrs. Doubtfire«, er død. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den 63-årige skuespiller blev ifølge nyhedsbureauet fundet død i sit hjem i det nordlige Californien i USA, og politiet efterforsker årsagen til hans død. Flere medier skriver, at det bliver undersøgt, om han begik selvmord.

Læs også: Døde af kvælning: Robin Williams kæmpede med indre dæmoner og misbrug

Skuespillerens pressetalsmand, Mara Buxbaum, siger til CNN, at Robin Williams på det seneste »har kæmpet med svære depressioner«

»Dette er et tragisk og pludseligt tab,« siger Mara Buxbaum.

Robin Williams hustru, Susan Schneider, udtaler i en skriftlig erklæring:

Læs også: Rørende billede går verden rundt: Robin Williams sidste hyldest til sin datter

»Denne morgen mistede jeg min mand og min bedste ven, mens verden har mistet en af sine mest elskede kunstnere og smukkeste mennesker. Jeg er fuldstændig knust«.

Også den amerikanske præsident, Barack Obama, er blevet berørt af skuespillerens død og udtrykker sin medfølelse over for hans familie og venner. Præsidenten henviser i en erklæring til skuespillerens mange roller gennem tiden:

»Robin Williams var en pilot, en læge, en ånd, en barnepige, en præsident, en professor, en Peter Pan og alt imellem, Men han var en ener«.

Se det sidste billede af Robin Williams: Sådan fejrede han sin fødselsdag

Se billederne: Fans i sorg over Robin Williams tragiske død

Instruktøren Steven Spielberg, der blandt andet instruerede filmen »Hook«, som Robin Williams spillede med i tilbage i 1991, udtaler i en erklæring, at Robin Williams »var et tordenvejr af et komisk geni, og vores latter var den torden, der holdt ham oppe. Han var en kammerat, og jeg kan ikke tro på, at han er væk«.

I 1998 vandt skuespilleren en Oscar for bedste mandlige birolle for sin præstation i filmen »Good Will Hunting«.

Han har desuden vundet flere Golden Globes og Emmy-priser.

Her er filmscenerne, vi aldrig glemmer:

 
 


Er du på mobilen, så se dem her