Stephanie og Cengiz Salvarli skal deltage i "Fangerne på fortet" sammen med andre kendte realitystjerner.

Der bliver indædt kamp mellem familien fra Bryggen og forsidefruerne, når det ikoniske underholdningsprogram 'Fangerne på fortet' vender tilbage til TV3 til april.

Blandt deltagerne, der skal på jagt efter nøgler på det franske Fort Boyard, er nemlig realitystjernerne Stephanie 'Geggo' Salvarli, hendes mand, Cengiz Salvarli, og deres veninde Didde Skjeldmose, som alle er kendt fra TV3-programmet 'Familien fra Bryggen'.

Det oplyser Nordic Entertainment Group, som står bag programmet.

Selv er Stephanie 'Geggo' Salvarli begejstret over, at skulle medvirke i det populære program.

'Det er uden tvivl et af de fedeste programmer, jeg har deltaget i - og jeg glæder mig Ssåmeget til at se det! Tror I, vi banker de to forsidefruer og Frederik Fetterlein eller omvendt?,' sprøger kendissen i et opslag på sin Instagram profil.

Hendes mand, Cengiz Salvarli glæder sig også til, at seerne kan følge ham, konen og deres ven, Didde i deres udfordringer.

'Hvis der var et program jeg elskede at se som knægt så var det Fangerne på Fortet! Så nu at kunne sige at jeg har været nede og kæmpe for nøgler og samlet guld er alt for fedt! Jeg glæder mig virkelig selv til at se alle de fede programmer og deltagere der kæmper dernede! Glæd jer til April! Det gør jeg,' lyder det i et opslag på hans Instagram-profil.

De tre Bryggen-stjerner skal kæmpe på samme hold i 'Fangerne på fortet' og dyste mod et hold bestående af Amalie Szigethy og Janni Ree, som blandt andet er kendt fra TV3-programmet 'Forsidefruer'.

Amalie Szigethy og Janni Ree får selskab af realitystjernen Frederik Fetterlein på deres hold.

Når 'Fangerne på fortet' igen bliver sendt på TV3, er det første gang siden 2009.

Programmet har kørt på dansk tv igennem årtier og blev første gang vist i 1993.

I sidste uge kom det frem, at Vild med dans-stjernerne Morten Kjeldgaard og Michael Olesen også deltager i den kommende sæson sammen med tv-vært Sofie Østergaard, bageentusiast Micki Cheng og håndboldprofilerne Kristina 'Mulle' Kristiansen og Lars Rasmussen.