Petra Nagel nyder at være vært på "Go' Aften Live" på TV2, hvor hendes eget liv ikke er i fokus.

På tv har hun datet mænd fra hele verden, lært at elske sin krop og født sin søn for rullende kameraer i DR3-programmerne "Petra dater hele verden", "Petra elsker sig selv" og "Petra får en baby".

Men på Petra Nagels nye job indgår hendes navn ikke i titlen.

Hun er blevet vært på TV2-programmet "Go' Aften Live", og det er en befrielse, at fokus ikke længere er på hende selv, fortalte den populære tv-vært, da hun torsdag aften var på den røde løber til årets Zulu Comedy Galla.

- Jeg synes selv, det går ret godt (med det nye job, red.), i forhold til at jeg overhovedet ikke er rutineret i at sidde i et studie live.

- Jeg skal nogle gange øve mig i ikke at sige: "Ej sådan har jeg det også" eller "jeg føler", men det er rigtig rart ikke at tale om sig selv, selv om det er en udfordring at gøre noget andet, end jeg plejer, siger hun.

35-årige Petra Nagel har i mange år været ansat på Danmarks Radio, men i 2019 skiftede hun til TV2 for at lave aktualitetsprogrammet "Go' Aften Live", hvor hun sammen med Jes Dorph-Petersen udgør et af to værtspar.

Hun har bevidst søgt efter noget, der ikke handlede om hendes eget liv.

- Det har jeg haft brug for, så jeg nyder det rigtig meget. Nu har vi sendt fem gange, og jeg er stadig nervøs, men jeg kan allerede mærke, at det føles rarere, siger hun.

Petra Nagel er mor til sønnen Pelle Emil på halvandet, som hun har med kæresten Asbjørn.

Parret blev tidligere på året forlovet, men de har udsat brylluppet - og planerne om flere børn - indtil der er bedre tid i kalenderen.

- Nu skal jeg lige blive god til mit nye arbejde først, siger Petra Nagel.

/ritzau/