Den sydkoreanske K-Pop-stjerne Kim Jae-joong er kommet i unåde efter et Instagram-opslag.

1,9 millioner følgere fik sig et gevaldigt chok, da boybandstjernen Kim Jae-joong onsdag skrev på sin Instagram-profil, at han var smittet med coronavirus og var blevet indlagt på hospitalet.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

'Jeg er blevet inficeret med covid-19. Det er et resultat af, at jeg ikke har taget sygdommen alvorligt nok og ikke har fulgt advarslerne fra myndighederne og mine venner,' skrev den sydkoreanske sanger, der er kendt fra bandet JYJ, på det sociale medie.

Men efter nogle timer redigerede han sit opslag, så det fremgik, at det ikke var sandt, og at han var gået over gevind på den dag, hvor folk traditionelt driller hinanden – nemlig den 1. april.

I opslaget takkede han sine bekymrede fans og medgav, at det var en dårlig måde at prøve at råbe vagt i gevær på.

'Jeg synes ikke selv, det skal ses som en aprilsnar. Jeg ville bare gøre opmærksom på, at I skal beskytte jer selv og dem omkring jer,' skrev 34-årige Kim Jae-joong.

Sundhedsmyndighederne i Sydkorea havde på forhånd advaret om, at der ville blive slået hårdt ned på borgere, der ville forsøge at lave aprilsnarre, der omhandler coronavirus, og at vedkommende ville kunne risikere store bøder og op mod fem år i fængsel.

Ifølge nyhedsbureauet skal popstjernen dog ikke frygte et retsligt efterspil.

/ritzau/