Danmark har fået et dugfrisk boyband - lær nu at sige fu:el! Lars, Theis, Tarik, Patrick og Martin løb af med sejren i årets Popstars-slag på TV2 Zulu og hedder nu sammen fu:el, som skulle betyde fokus på latin.

 • Nu er det tilladt at vise følelser

  Samtidig måtte drengene sige farvel til Allan, som til sidst blev fundet for let til boybandet.

  Selv om drengene har kendt resultatet i en hel måned, så virkede de meget glade og lettere opkørte over at optræde som gruppe for første gang. For de fremmødte fans og pressen i Metronome-studiet på Amager spillede de deres første single »Please, Please« samt det mulige album-track »I Wanna Go Back«.

  På mandag udkommer singlen »Please, Please«, og i slutningen af august udkommer bandets første album.

  Allan har hele tiden fået at vide, at han er et stort talent, men det var altså ikke nok. Han passede ikke ind i konceptet.

  »Han er for bedstefar-agtig,« sagde den ene dommer Niclas Anker, men han skyndte sig at tilføje, at Allan er et meget stort talent, som absolut kommer til at lave musik fremover. Men nok til et mere voksent publikum.

  Selv smilede Allan over hele femøren, så man skulle tro, at han rent faktisk var med.

  »Jeg er meget, meget glad på de andres vegne,« sagde han til B.T.

  Efter deres optræden holdt fu:el (der var den igen!) deres første pressemøde nogensinde, og det havde de forberedt sig på, betroede de pressen.

  Her stod de mest og så glade ud og fortalte om de mange drømme, som er opstået i deres hoveder, siden de blev klar over, at de er vinderne.

  »Jeg håber at møde Backstreet Boys,« sagde Theis, der virkede, som om han havde fået en selvtillids-pille.

  Martin vil gerne møde Justin Timberlake, og Patricks højeste drøm er at støde ind i Michael Jackson backstage til et eller andet fælles TV-show.

  Men drømme er et, og arbejde er noget andet. Nu skal drengene ud og arbejde for føden. Her til morgen begynder et hårdt program, hvor de skal rundt til radio og TV-stationer for at præsentere sig selv. Første job var Go' morgen P3 - og så kører det ellers derudaf.

  Så i aftes havde de ikke tid til at drikke sig stive. Det må vente til de har bedre tid.

  Og 21. maj skulle singlen gerne have gjort fodarbejdet, så da møder en masse fans op til deres første live-optræden.