Der er lagt op til romantik, når ex-tv-værten skal have sin stud.teol.

Den romantiske, smukke Garnisons Kirke tæt ved Nyhavn skal danne ramme omkring et af denne sommers kendis-bryllupper.

Det sker 11. august, når TV-avisens tidligere så populære vært, 37-årige Paula Larrain giver sit ja til den noget yngre teologistuderende Mads Holger.

Garnisons Kirke, der blev bygget i 1703-06 og i 2006 kunne fejre 300 års jubilæum, har bl.a. været alle de danske søheltes foretrukne kirke.

Mange kulturpersonligheder, bl.a. eventyrdigteren H.C. Andersen, satte stor pris på kirkerummet.

- Efter højtideligheden i kirken spadserer bryllupsgæsterne til den nærliggende Amaliehaven, hvor et skib venter for at bringe dem til Tre Kroner Fortet. Vi bliver cirka 80 i alt, siger Paula Larrain, der lige nu skiftevis holder lidt ferie og laver det sidste håndværksarbejde, så hun og den kommende ægtemand kan flytte sammen i et splinternyt træhus i Holte.

Skriver på roman
Udover at pleje kærligheden og lave gør det-selv-arbejde har de to en anden stor fælles interesse. Samtidig med bryllupsforberedelserne har de travlt med at færdiggøre en humoristisk roman, som de begge skal stå som forfattere til. Et forlag har allerede vist interesse for at udgive romanen.

Efter brylluppet i august sætter Paula Larrain for alvor turbo på sine planer om en fremtid som kommunikationsrådgiver. Hun har forhandlet med flere firmaer om ansættelse. Hun har tidligere overvejet at få selvstændig virksomhed, men har betænkeligheder ved at arbejde alene det meste af tiden.

- Jeg har overvejet at starte mit eget, men opgav tanken.

Jeg er meget social og vil helst have kolleger omkring mig, siger hun.