Taylor Lautner (tv), Kristen Stewart og Robert Pattinson (th). EPA/JUANJO MARTIN
Taylor Lautner (tv), Kristen Stewart og Robert Pattinson (th). EPA/JUANJO MARTIN Foto: JUANJO MARTIN

Robert Pattinson vil gerne gentage sin rolle som Edward Cullen i en mere sexet udgave af 'Twilight'. Alle de frække scener skal indgå, fortæller contactmusic.com

Hjerteknuseren 'Rpattz' er i øjeblikket ude at promovere for den sidste film i den kærligheds baserede vampyrserie, Breaking Dawn part 2. Men han jokede med, at han ikke havde noget imod at gentage sin rolle og lave en dampende hot parodi.

- Jeg har tænkt meget på at komme ind i pornobranchen, fortalte Pattinson til den amerikanske avis the Daily Star. Formentlig ironisk.

- Vi kune lave en fræk version af Twilight filmene. Personligt kan jeg bedst lide navnet 'Banging Dawn'.

Roberts kæreste, Kristen Stewart, er ikke så opsat på at lave en ny version af Twilight. Hun fandt det meget pinligt, at vise et 'sexet ansigt' i en af scenerne i den sidste film.

Stewart udtalte:

- Det er ikke sjovt at se sit eget spejlbillede, mens man laver 'frække ansigtsudtryk'. Det er totalt absurd, jeg får lyst til at skyde mig selv.

Tidligere på ugen, da vampyr hjerteknuseren Pattinson deltog i premieren på 'Breaking Dawn Part 2', sagde han også, at han havde planlagt at tage en bil som souvenir fra filmsettet. 

- Jeg prøvede på at stjæle Volvoen, men de ville ikke give mig den, fortalte Rpattz.

Den 26-årige stjerne sagde også, at han var glad for at være tilbage i Storbritannien, fordi han kunne forkæle sig selv med nogle ting, som er svære at finde i Hollywood. F.eks. sandwich smørepålægget Marmite og 'baked beans'.

Han sagde:

- Jeg elsker London. Det ville være skønt, at kunne tilbringe mere tid her, men jeg arbejder altid i udlandet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.