Indbruddet før er næsten glemt. Paris Hilton har forkælet sig selv med en lyserød Bentley Continental GT til 200.000 dollars, godt en million kroner.

Det luksuriøse køretøj er håndbygget med lyserødt karosseri, indtræk og dæk. Der er mongrammer i sædernes læder og rosatonede ruder.

Hilton viste vognen frem på en shoppetur i Los Angeles sammen med Brittany Flickinger, som to dage før jul vandt hendes realityserie »My New BFF«.

Hotelarvingen fortæller, at hun altid har drømt om en pink bil:- Når man er en lille pige og leger med Barbies Corvette, tænker man jo, at man ville ønske, den var rigtig, og jeg er nok bare stadig vild med Barbie, forklarer hun og tilføjer, at den nye Bentley »selvfølgelig ikke er en bil, jeg kan køre i hver dag«.

Den langbenede milliardærdatter har da også adskillige andre præsentable firehjulere at vælge imellem, blandt andet en SLR McLaren Mercedes, en Rolls Royce coupé og diverse firehjulstrækkere.

Paris er i øvrigt ikke den eneste i familien, som har haft ubudne gæster. Den 22. december blev hendes onkel Stephen Michael Hilton overfaldet af en tyv, der brød ind i hans hjem i Malibu. Udbyttet blev værdigenstande for to millioner dollars - cirka det samme som hans niece blev lænset for i smykker tre dage forinden.