Så er Paradise Hotel igang med sæson nr. 5. Opskriften er mere vrede og gråd end nogensinde tilsat hed forsoning, fortæller sæsonens første joker

De næste fire måneder står i intrigernes tegn på TV3. Mandag aften slog Paradise Hotel dørene op til sæson 5, og hvis man spørger storcharmøren Mads Gleager, der også deltog i sidste sæson, bliver hotellet vildere end nogensinde.

- Det bliver en sindssyg sæson. Der er mange flere følelsesudbrud. Og hotellet har en vildere karakter end de foregående år, siger den 27-årige nordjyde til bt.dk.

Mads Gleager udmærker sig i denne sæson ved at have været sammen med samtlige kvindelige deltagere, inden han overhovedet møder op som denne sæsons første joker i aftenens premiereafsnit. Det er med til at hælde benzin på bålet, og allerede i løbet af de første afsnit er den gal med temperamentet hos flere af deltagerne.

- Der er mange flere følelser i klemme. Og der er flere, der træder på dem. Sidste år var sæsonen, hvor alle sprang ud og dyrkede sex med alle. I år er der mere vægt på intrigerne og de hemmelige aftaler, siger Mads Gleager.

- Der bliver brændt en masse broer, som bliver bygget op igen. Og brændt ned. Mange flere skændes, og der er mere råben, fortæller

Men sæson 5 af det seerpopulære hotel er ikke faldet helt af på den, når det drejer sig om gymnastikken mellem sengestolperne. Selvfølgelig ikke.

- Nu vil jeg ikke røbe for meget, men den får mindst fem ud af seks stjerner, hvis sidste sæson var en ren sekser, siger Gleager til bt.dk.

- Men det fede er, at der er meget mere på spil. Det er ikke ”bare sex”. Folk bliver sure og reagerer voldsomt, siger charlatanen, der altså lover, at det ikke går op i rent skænderi helt uden hud. Der bliver rigelig solbrændt spas på lagenerne at lune sig med i vinterklamme Danmark.