Om kort tid ruller endnu en omgang Paradise Hotel over skærmen. Den ene af de to smækre tvillinger fra sidste sæson har i den grad fortrudt, at hun i en brandert dyrkede oralsex med en anden deltager og advarer andre om at gøre hende kunsten efter.

For et år siden deltog Daniela Hansen sammen med sin tvillingesøster i Paradise Hotel på TV3. Her tog hun seerne med storm - især da hun gav en mandlig deltager oralsex. Men den vovede handling har hun fortrudt.

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det. Når man er ung og fuld, gør man nogle dumme ting. Jeg ved ikke rigtig, hvornår det gik op for mig, hvad jeg havde gjort. Men folk har fået det forkerte indtryk af mig, og nogle fyre er kommet hen til mig i byen og spurgt: ’Giver du et blowjob på bagtrappen.’ Det kunne jeg aldrig finde på, og det er irriterende, at folk tror, at de kender mig, fordi jeg har været på TV, siger den kønne tvilling til bt.dk.

- Jeg ringede til min mor og fortalte, at hun ikke skulle se programmet, men ville ikke fortælle hende hvorfor. Så sagde hun, at hvis jeg ikke fortalte det, ville hun se det alligevel. Da jeg havde sagt, hvad jeg havde gjort, begyndte hun at grine – og så blev jeg sur. Jeg var ked af det, men min familie og mine venner har taget det pænt og bakket mig op. Jeg ville ikke gøre det igen, og jeg har fortrudt det, fortæller Daniela.

Rolle: Dum og naiv
Egentlig var det hendes tvillingesøster, Myriam, der havde ansøgt om at komme med i det populære realityprogram. Men TV3 øjnede hurtigt chancen for at få et par frække tvillinger ind på Paradise Hotel. Og Daniela synes, det lød lækkert med noget tid i Mexico og som en udfordring, hun ikke kunne sige nej til.

- Vi deltagere havde det sjovt, selv om det på TV så ud som om vi hadede hinanden. TV3 klipper i det, og man får en rolle. Jeg fik rollen som den lidt dumme og naive. Det havde jeg ikke tænkt over inden, men det har gjort mig stærkere. I dag er jeg ligeglad med, hvad folk siger eller tænker om mig. Det er også mit bedste råd til dette års deltagere: At de skal være ligeglade, siger hun.

Daniela har svært ved at spå om dette års deltagere mon vil gøre det samme som hende eller gå skridtet videre og have mere end oralsex. Men tvillingens egne erfaringer har givet nogle skrammer.

- Måske har de nye deltagere fået et chok over den måde min handling er blevet blæst op. Jeg er fx kommet på Se & Hørs skandaleliste for 2006. Det synes jeg er lidt overdrevet, og jeg blev overrasket, da jeg så det. Nogle har også skrevet, at min familie har slået hånden af mig, men det passer altså ikke, siger Daniela.