Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Big Brother-deltagere ville ikke være i stue med Moses Hansen, da han havde erkendt et pædofilt forhold og to mordforsøg.

 • Konen: Han er en god far!
 • TvDanmark til Moses: Gå til politiet!

  TvDanmarks Big Brother V.I.P. har fået en dybt alvorlig drejning. Under en samtale i huset har Moses Hansen fortalt om et pædofilt forhold og to mordforsøg. Han blev øjeblikkelig bortvist fra Big Brother-huset, da de andre deltagere følte sig utrygge ved ham.

  61-årige Moses Hansen vil ikke afsløre det præcise tidspunkt eller sted, hvor det pædofile forhold fandt sted. Han siger, det skete, da han var mellem 16 og 21, og at drengen var syv-otte år gammel. Moses Hansen kælede med drengen og onanerede på sig selv og fik udløsning. Men ingen af dem tog tøjet af, og Moses Hansen er ikke sikker på, at drengen lagde mærke til, hvad der foregik, og han mener derfor ikke, der er tale om pædofili.

  »Drengen var kun et objekt for min seksualitet. Han var som sådan ikke involveret,« siger Moses Hansen, som heller ikke mener, at drengen har lidt overlast. Derfor mener han ikke, der er tale om et kriminelt forhold.

  »Jeg er blevet skilt en gang, og jeg har påført hende meget mere ondt, end jeg påførte drengen,« siger Moses Hansen med overbevisning i stemmen.

  »Men hvis følgen bliver, at en mand i halvtredserne en dag står udenfor min dør og siger, det var ham, så vil det være en kærkommen lejlighed for mig til at sige undskyld og bede om tilgivelse,« siger Moses Hansen, som mener, det var forkert, det han gjorde, selv om han ikke mener, drengen led overlast.

  Moses Hansen mener i øvrigt, at samfundet inden for de kommende fem til ti år vil acceptere pædofili, hvor der ikke er tale om voldtægt af barnet.

  »Det, der føles godt, vil blive accepteret. Og mange af de pædofile vil jo sige, at barnet havde det godt - at det var et kærlighedsforhold,« forklarer Moses Hansen.

  »Vi lever i et Sodoma og Gomorra med homoseksualitet og så videre, og homoseksualiteten er blevet accepteret, så jeg regner med at det næste bliver, at de pædofile bliver accepteret af samfundet.«

  Moses Hansen erkender, at samtidig med, at homoseksuelle har fået flere rettigheder, har samfundet slået hårdere og hårdere ned på pædofilien. Han mener dog alligevel, at pædofili bliver stadig mere accepteret.

  Moses Hansen har også i huset erkendt, at han har kylet sin ældste datter ind i væggen i affekt og raseri, over at hun græd uafbrudt. Det skete i 1970, da datteren Maria var nyfødt, og Moses Hansen var hjemmegående husfar. Han kastede sig derefter straks grædende over babyen, da hun blev tavs. Heldigvis overlevede hun uden påviselige men.

  Ved en anden lejlighed har han kastet en kniv efter sin kone, Joy, som bukkede sig ned i sidste sekund og kniven sad i væggen bag hende og »dirrede«, som Moses udtrykker det.

  Moses Hansen siger selv, at han er som en åben bog alle kan læse i, og disse ting kom frem i Big Brother huset, da han gerne ville vise sin forståelse og medmenneskelighed over for andre deltagere.

  Da Moses Hansen var 29 år blev han frelst, som han kalder det. Og da kristendommen ifølge Moses Hansen handler om tilgivelse, føler han sig ren i dag, selv om han erkender sin fortid med kriminalitet, allehånde seksuelle forhold og stoffer.

  Og siden pædofilien og mordforsøgene, som politiet aldrig er blevet involveret i, har Moses Hansen ifølge eget udsagn ikke været hverken voldelig eller har været uterlig over for børn. Hele familien, kone og seks børn, støtter ham også 100 procent.

  »Jeg fortryder ikke, at jeg har sagt, som jeg har gjort i Big Brother huset. Men jeg er ked af, at jeg blev bortvist efter seks af de 13 dage, jeg ellers havde mulighed for at opholde mig i huset. Jeg ville gerne have fuldført det og lært de andre deltagere bedre at kende,« siger Moses Hansen.
 • Andre læser også