Lyt til artiklen

Pop-gruppen lod religionen tage magten, da DR's store juleshow blev optaget i sidste uge. Den norske sangerinde Herborg Kråkevik skulle optræde med gruppen, men hun havde bare skuldre - og det ville Outlandish-drengene ikke være med til.

De bliver ofte fremstillet som velintegrerede, og politikere elsker at blive set med dem. Men medlemmer af Outlandish har set med danske øjne et forkvaklet forhold til kvinder.

Under optagelserne til DR's store juleshow nægtede de at optræde med en norsk sangerinde, fordi hun havde bare skuldre. To af pop-trioens medlemmer er stærkt religiøse muslimer. Det skriver B.T. tirsdag.

Langt væk med hende
- Ja, det var noget med mine bare skuldre, men vi ordnede det. Jeg tror ikke det er så godt, jeg siger noget om det. Jeg har jo mange fans i Danmark, siger den norske sangerinde, der ufrivilligt blev midtpunkt i poptrioens religions-nykker.

Først da nordmanden var blevet stillet langt fra dem på scenen kunne optagelserne fortsætte.

- Det er jo en del af deres religion. Men jeg tror ikke, Herborg Kråkevik havde noget imod at blive flyttet, siger Karina Fenn, der er presseansvarlig for Outlandish' pladselskab, til B.T..

DR's juleshow sendes den 17. december.

uffe

Hvad synes du om, at Outlandish ændrer på showet? Skriv din mening her: her