Det har i den grad gået gået op og ned for Oliver Bjerrehus og kæresten Gunnvør Dalsgaard, men nu er alle problemerne tilsyneladende lagt på hylden. Gunnvør er nemlig gravid. Det skriver Se og Hør.

- Vi er så glade, lyder det fra Gunnvør Dalsgaard, der altså bærer rundt på parrets andet barn.

Den smukke Gunnvør Dalsgaard er sat til at føde i begyndelsen af juli og er derfor endnu ikke så langt henne, at parret kender barnets køn.

Kendisparret har det sidste års tid ellers været mest kendt for at have et turbulent forhold, der sidste år førte til, at de gik fra hinanden.

Alle hemmelighederne kom frem, da reality-programmet ‘Olivers kamp’ rullede over skærmen. Her fik hele Danmark bl.a. indsigt i, hvordan forholdet nogle gange var så stormfuldt, at politiet en dag måtte tilkaldes. Se klip fra programmet her.

Det kom desuden også frem, at Oliver Bjerrehuus’ mor Suzanne Bjerrehus og kæresten slet ikke kunne sammen, og den ærlige model lagde ikke skjul på, at det var hårdt og tærede voldsomt på forholdet til Gunnvør.

Men nu har de voldsomme temperamenter åbenbart igen fundet melodien, og det glade par har tidligere udtalt, at de formentlig tager på juleferie sammen.

Oliver Bjerrehus og Gunnvør Dalsgaard har i forvejen datteren Sigga på to et halvt år, mens Oliver har sønnen Oscar med sin tidligere kæreste Anna von Lindholm.