Her ses Hollywood-stjernen Nicole Kidman
Her ses Hollywood-stjernen Nicole Kidman Foto: CHARLES PLATIAU

Hollywood-stjernen bekræfter nu, at hun var forlovet med Lenny Kravitz, men parret nåede aldrig til alters.

Los Angeles. Efter over 13 års hemmelighedskræmmeri fortæller Nicole Kidman nu, at kirkeklokkerne kimede i det fjerne, da hun dannede par med musikeren Lenny Kravitz fra 2003 til 2004.

Den i dag 49-årige skuespillerinde er aktuel i dramaserien "Big Little Lies", hvor hun blandt andet spiller over for ekskærestens datter, Zöe Kravitz.

I et nyt interview med magasinet The Edit fortæller Kidman, hvor tæt hun rent faktisk var med familien Kravitz.

- Jeg kendte Zöe, fordi jeg har været forlovet med hendes far, siger skuespillerinden, som slet ikke synes, det er akavet at spille over for eksens datter.

- Det bliver i familien. Jeg elsker Lenny - han er en fantastisk fyr, understreger den oscarvindende filmstjerne videre i interviewet.

Nicole Kidman

Til højre ses Lenny Kravitz sammen med sangerinden Mariah Carey

Det er først nu, at Kidman bekræfter den daværende forlovelse, men allerede tilbage i 2007 antydede hun det, efter at parret var gået fra hinanden nogle år forinden.

- Det var bare ikke rigtigt. Vi var ikke klar, sagde hun kryptisk til modemagasinet Vogue.

Lenny Kravitz var Nicole Kidmans første officielle kæreste efter skilsmissen fra Hollywood-stjernen Tom Cruise i 2001.

Kravitz og Kidman gik fra hinanden i 2004, og et år efter bruddet fandt hun kærligheden på ny i endnu en musiker, da hun mødte countrystjernen Keith Urban.

Urban og Kidman giftede sig i 2006, og til sommer kan parret fejre såkaldt stålbryllup efter 11 år sammen som mand og kone.

/ritzau/FOKUS

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.