Det er denne slags billeder som Mathilde Norholt synes er frække. Foto: B.J. Photography/M!
Det er denne slags billeder som Mathilde Norholt synes er frække. Foto: B.J. Photography/M!

Selv om man er feminist, kan man godt vise sin lækre krop frem og gå i høje hæle, mener Kirsten Norholts skønhed af en datter, der nu viser sig frem i mandebladet M!

Skuespillerinden Kirsten Norholts datter viser nu masser af hud i et mandeblad.

I magasinet M!, der udkommer torsdag, folder den 25-årige Mathilde Norholt, som er aktuel i TV3’s hitserie ’2900 Happiness’, sig ud og sætter sandsynligvis masser af fantasier i gang hos læserne.

Hun er godt tilfreds med sin 165 cm lange krop og billederne, som hun selv mener er frække - og som hun glæder sig til at vise til sin kæreste.

- De er meget frække, men jeg tror ikke, at jeg er frækkere end de fleste andre piger, siger Mathilde Norholt, der ved siden af at spille Silke i TV3’s Hellerup-serie, læser til multimediedesigner.

Hvornår er du fræk

- Når jeg er sammen med min kæreste. Resten må være en hemmelighed mellem ham og mig…

Det er in, at få taget erotiske billeder og så give dem til sin kæreste. Er det noget du har tænkt på?

- Jeg vil tale med fotografen om at få et par stykker. Det har jeg tænkt på, men jeg har gjort det for min egen skyld, siger Mathilde Norholt, som håber at billederne vil give hende mere at lave som skuespillerinde.

Men inden den 25-årige babe takkede ja til at smide tøjet, fløj der mange overvejelser gennem hendes hoved. Familie-historien afslører nemlig, at Kirsten Norholts nøgen-optræden i filmen ’Firmaskovturen’ har givet mange grå hår i skuespillerfamilien.

- Der er desværre visse medier, som sætter én i bås, og det har min mor været ked af, men jeg tror ikke, at det vil ske for mig, for det er en anden tid nu. Det er for plat, hvis jeg bliver stemplet, siger Mathilde Norholt.

Kunne du tænke dig at få taget nøgenbilleder?

- Hvis jeg skulle være nøgen, skulle det være i et andet og mere kunstnerisk blad. Det synes jeg er meget fedt, og det kunne jeg godt finde på, siger Mathilde Norholt, der har meget til fælles med sin kendte mor: Den feministiske kamp.

- Altså jeg barberer mig under armene, men jeg synes, at man skal kæmpe for kvinders rettigheder - og at vi skal have ligeså meget løn som mænd. Men man kan godt være feminist og gå i stiletter - og jeg synes også, at man kan være en M!-pige, siger Mathilde Norholt.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.