Den amerikanske rapper Kanye West er kendt for sin musik, for at sige lige hvad der passer ham – og for at designe tøj og eksklusive sko.

Men måske skal Kanye West også i fremtiden være kendt som møbeldesigner med eget Yeezy-design for Ikea? Det spekulerer flere udenlandske medier i, efter at rapperen tirsdag besøgte Ikeas hovedkvarter i Älmhult, hvor han fik en rundvisning i varehuset.

The New York Daily News er et af medierne, der overvejer samarbejdsmuligheden, og her har man også fået fat i en udtalelse fra Ikea i kølvandet på besøget.

UK-US-ENTERTAINMENT-MUSIC-FESTIVAL-KANYE-STROKES-FILES

'Hos Ikea er vi konstant nysgerrige på forskellige mennesker, virksomheder, kunstnere og events verden over,' siger en Ikea-talsmand Jakob Holmström i den udtalelse ifølge The New York Daily News.

Han udtalere videre:

'At have disse forbindelser og inspirerende møder er et vigtig måde for os at finde nye måder, hvorpå vi kan skabe en bedre hverdag for mange mennesker.'

kanye

Også medier som The Sun, Mashable.com og The Daily Mail spekulerer i muligt samarbejde.

The Sun påpeger blandt andet, at Kanye West tidligere har samarbejdet med designer Katie Eary, som sælger en møbelkollektion i begrænset oplag gennem Ikea.

Kanye West selv lægger på sin Twitter-profil heller ikke skjul på, at han var begejstret for mødet – og at det har givet ham ideer.

Artiklen fortsætter under billederne.

Hverken Kanye West eller Ikea-talsmand Jakob Holmström har villet kommentere, om et eventuelt samarbejde er under opsejling. Holmstrøm har blot udtalt at ’det vil tiden vise’.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.