Benny Falk, 32, hedder jokeren i årets »Robinson Ekspedition 2001«. Murermesteren fra Vallensbæk er en rigtig skærmknuser med masser af charme, selvtillid og kortklippet, mørkt hår. Selv tager han afsløringen med et stort smil.

»Jeg har set frem til dette øjeblik med gru,« sagde Benny Falk med et blink i øjet ved præsentationen i går.

Han er mester for fire svende, har sit eget firma, der arbejder for et ejendomsselskab og er far til to små børn, Bastian på seks år og Cecilie på 8 år.

Sammen med sin kæreste har han været igang med at istandsætte en gård i det gamle landsbymiljø i Vallensbæk, men efter hjemkomsten fra Malaysia er parret blevet enige om at tage en pause og leve hver for sig for en tid.

»Jeg meldte mig til Robinson Ekspeditionen, fordi jeg gerne ville prøve min psyke af og finde ud af, om jeg er den, jeg selv tror, jeg er, og det var jeg, men det var underligt at komme tilbage til hverdagen,« siger Benny, der godt var klar over, hvad der ventede ham som joker i spillet.

Oprindelig skulle det have været en kvindelig joker, men da situaionen på øen så temmelig sort ud for mændene, valgte TV-produktionsselskabet Strix at sende en mandlig joker til undsætning, der kunne skabe balance i tingene på det samlede hold.

»Det var ikke en videre varm modtagelse, jeg fik. De andre var meget lukkede, for de syntes, de havde gennemlevet meget, jeg ikke havde, så det var et spørgsmål om at overleve. Det var jeg klar over forinden, men tog det som en ekstra udfordring, hvor det gjaldt om at være foran i bussen,« siger Benny Falk.

Det har været svært ikke at måttet tale om begivenhederne på øen.

»Det har været meget svært. På arbejdet har der været spurgt meget til det, men det har især været hårdt at skulle tie stille over for børnene, der spørger hele tiden. De havde det ikke så godt med, at jeg var væk, men har også været stolte over, at jeg har været med,« slutter Benny Falk, hvis mund herefter vil være lukket med syv sejl, indtil han gør sin entre på øen og skærmen.