Lyt til artiklen

Kæresteparret, de radikales Morten Helveg Petersen og tv-værten LIne Baun Danielsen, afviser alle beskyldninger om, at de skulle have rejst på skatteydernes regning under en rejse til i Berlin i maj.

Ugebladet 'Se & Hør' beskylder politikeren Morten Helveg Petersen for, at han i stedet for at deltage i et Nato-møde i Berlin, har brugt tiden sammen med sin kæreste, Line Baun Danielsen, mens de opholdt sig i storbyen. Og at han har ladet skatteyderne betale for parrets kærlighedsferie.

Det afviser både Morten Helveg Petersen og Line Baun Danielsen. "Vi havde lejet en lejlighed, som vi selv har betalt for. Jeg har over weekeenden deltaget i møder under Nato-mødet. Det kan Socialdemokraternes John Dyrby Paulsen bekræfte", lyder det fra en rystet Morten Helveg Petersen.

Han har derfor nu bedt Se & Hør om et dementi. Gør ugebladet ikke det, overvejer han og Line så, hvilke skridt de så skal tage i sagen "Der kan godt komme på tale med en stævning. Men jeg går ud fra, at Se & Hør dementerer sin historie. For den er usandt hele vejen igennem", understreger Morten Helveg Petersen over for bt.dk.

LIne Baun Danilelsen er målløs over ugeblads-historien. 'Det er simpelthen løgn, hvad 'Se & Hør skriver', lyder det fra tv-værten.