Det slog gnister, da Mads Steffensen og Flemming Møldrup lavede "Kender du typen?". Nu fortsætter de deres professionelle parløb - denne gang i en ny podcast.

Da Flemming Møldrup blev hyret som en af livsstilseksperterne i DR's "Kender du typen?", opstod et af dansk fjernsyns største bromances.

Kemien mellem ham og værten Mads Steffensen emmede ud gennem skærmen, og deres kærlige drillerier fik dem til tider til at sprutte af grin.

I 2020 stoppede de to kammesjukkers professionelle parløb dog, da Mads Steffensen stoppede på DR.

Men nu bliver de atter genforenet - denne gang i æteren på Podimo, hvor den dynamiske duo kan høres i programserien "Mads og Møldrup - mellem venner", som får premiere den 22. marts.

Det afslører podcastplatformen i en pressemeddelelse.

De herrer mødes nemlig hver uge i Mads Steffensens køkken til en snak over kaffe og croissanter om alt fra den midaldrende krop og parforhold til politik og musik.

- Alt det, de snakkede om, når kameraet blev slukket, og de ventede fem-ti minutter på at blive lukket ind i et soveværelse eller en stue til en ny scene til programmet. Nu fortsætter samtalen bare.

- Showets omdrejningspunkt er Mads og Flemmings venskab og den løse og varme tone, de har imellem sig. Det er et ærligt og underholdende samtaleprogram, lyder det.

I hvert program ringer Mads Steffensen og Flemming Møldrup desuden til en gæst, som vil give sit besyv med omkring dagens emne.

Første afsnit af "Mads og Møldrup - mellem venner" får premiere på Podimo tirsdag den 22. marts.

/ritzau/