De 14 håbefulde modellærlinge i ”America’s Next Top Model” ødelagde på 10 uger deres lejlighed for 2,4 millioner kroner.

Funklende stjerner på catwalken men nogle rigtige grisebasser når de væltede sig rundt i deres ”svinesti” – en luksuslejlighed til den nette sum af 29 millioner kroner.

De 14 håbefulde modeller fra den seneste udgave af ”America’s Next Top Model” risikerer at blive sagsøgt, efter at have ødelagt den lejlighed de boede i under optagelserne af det populære tv-show for 2,43 millioner kroner.

Topmodellen Tyra Banks holder i programmet hånden over en flok håbefulde modeller, alt imens de forsøger at blive det næste stjerneskud på modehimlen, men skønheden har ifølge en kilde tæt på lejlighedens udlejer ikke formået at holde styr på sine små grisebasser.

Udlejeren overvejer nu et sagsanlæg imod Anisa Productions, der står bag tv-succesen, på hele 2,43 millioner kroner, og det er ikke småting pigerne har formået at splitte ad, i de ti uger de har tilbragt i lejligheden.

-Disse piger ødelagde ikke blot gulvene, det ser ud til de havde madkampe. Der er ketchup og kaffe sprøjtet rundet over udlejerens hvide tapet til 100.000 kroner,” sagde en kilde nær udlejeren mandag til New York Post.

Foruden skader på gulv og tapet har pigerne lavet alvorlige vandskader på badeværelset, malet med læbestift på væggene, lavet huller i loftet – og har smadret en lysekrone til den nette sum af 72.000 kroner. Alt i alt skader, som ejeren altså anslår til skræmmende 2,34 millioner kroner.

Efter modellerne flyttede ud, har tre andre produktionsselskaber villet bruge lejligheden til tv-shows, men udlejeren har takket nej til tilbuddene efter sit møde med de altødelæggende modeller.