Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Depression kan være værre end fedme. Det må Merethe Kasten fra de meget sete TV2-udsendelser 'Livet er fedt' og 'Merethes mave' erkende. I går måtte hun lukke sin butik 'Merethe K.' i Fredericia, og det blev en bevægende og trist dag for hende, skriver B.T. torsdag.

- Det går fint med min vægt, men lige nu fylder depressionen mere i mit liv, end tallene på vægten. Når jeg har besluttet mig for at lukke min butik, så hænger det sammen med, at jeg igennem lang tid har lidt af en svær depression og ikke været i stand til at passe mit arbejde. I begyndelsen forsøgte jeg at være i butikken halvtids, mens jeg samtidig var i behandling hos en psykiater. Men stress og arbejdspres forværrede min situation, og derfor må jeg opgive butikken, siger Merethe Kasten.

Hendes liv har været præget af store op- og nedture, siden TV2 begyndte at følge hendes kamp mod vægten i udsendelserne ”Livet er fedt” og ”Merethes mave.” Nu har Merethe Kasten sagt ja til at deltage i tre nye tv-udsendelser om sit liv. Derefter er det helt slut med tv, forsikrer hun.

- Jeg orker simpelthen ikke mere. Jeg er slidt op, nerverne er tilnærmelsesvis tyndslidte og jeg skal passe på mig selv nu.

Køb B.T. i dag og læs mere i det store interview med Merethe Kasten.

Andre læser også