Mange stand up-elskeres hedeste drøm går i opfyldelse i næste uge, når Danmarks allerstørste komikere samles til to aftener med latter-pedalen helt i bund.

- Det er en slags 'museums-dream team', vi har fået samlet, forklarer Anders 'Anden' Matthesen om de to forestillinger, som han giver sammen med de rutinerede komikere Casper Christensen, Frank Hvam, Mick Øgendahl og Niels Hausgaard.

- Mange af os har været med fra stand up’ens start i Danmark, og vi har arbejdet sammen før, så det bliver skide sjovt at gøre det her sammen.

Udsolgt på syv minutter
Det bliver hyggeligt for en gammel rotte som mig - alle disse mennesker er fantastiske at være sammen med. Det bliver ren spas og løjer, siger Anden.

Arrangementet finder sted på Privatteatret i København 29. og 30. april. Billetterne blev revet væk på syv minutter, og med så mange store navne på programmet vil forventningerne med garanti være store.

Det til trods, så har Anden endnu ikke bestemt, hvad han vil udsætte publikums lattermuskler for.

- Det kan sagtens blive noget improvisation. Jeg har ikke fundet ud af det endnu - om det bliver gamle jokes, der ikke har været fremme endnu, eller jeg laver en sang, eller hvad jeg finder på.

Selvom de fem højt respekterede danske entertainere sikkert vil kunne trække fulde huse i hele landet, så afviser 'Anden', at andre end de 1200 heldige billetindehavere til næste uges to show vil få et glimt af de fem på samme scene.

- Jeg kan 100 pct. sikkert afvise, at der vil blive tale om en turné. Det bliver kun disse to aftener. Vi gør det kun fordi, vi synes det kunne være sjovt, fastslår Anden.