Me & My blev kendt verden over, da de i 1995 grovhittede med ørehængeren Dub-I-Dub. De seneste ti år har søskendeparret slået deres folder i Andorra, men nu vender de hjem til Danmark for at deltage i Melodi Grand Prix.

Singlen Dub-I-Dub blev langet over disken en million gange. Det efterfølgende album, ’Me & My’, solgte to millioner på verdensplan. Søstrenes succes var indiskutabel.

- Der er slet ingen tvivl om, at det ene hit har betydet alt. Det lyder godt nok lidt dramatisk, men Dub-I-Dub har tegnet vores skæbne. Fra den dag, den sang kom på gaden, var vores liv forandret, og det er vi vildt taknemmelige for, siger Pernille, den ældste af de to Me & My-søstre. Den økonomiske succes, der fulgte i kølvandet på den musikalske, betød blandt andet, at Pernille og Susanne Georgi fik mulighed for at realisere drømmen om at flytte til udlandet. Valget faldt på Andorra, og selv om mange dengang mistænkte søstrene for at flytte til miniput-nationen af skatte-mæssige årsager, så var grunden ifølge Pernille en helt anden.

- Vi valgte Andorra, fordi vi altid har elsket bjerge. Og så er der jo sne om vinteren og ikke alt for varmt om sommeren, forklarer Pernille.

Gennemgået en skilsmisse
Det er efterhånden nogle år siden, danskerne har hørt nyt fra Me & My. Men det er der en helt naturlig årsag til. For to og et halvt år siden blev Pernille nemlig mor.

Alligevel tøvede de to søstre ikke med at sige ja, da de blev tilbudt at synge sangen ’Two are stronger than one’ til det danske Melodi Grand Prix.

- Vi sad i hvert vores land, da vi hørte sangen, og vi var slet ikke i tvivl. Den var bare rigtig god og kom på det helt rigtige tidspunkt. Vi er flere gange før blevet spurgt om vi ville stille op til Melodi Grand Prix, men der har sangen ikke været helt rigtig, siger Pernille.

Deltagelsen i det danske Melodi Grand Prix betyder, at de to søstre på det sidste har tilbragt langt mere tid sammen end de plejer. De har ellers, ifølge Pernille, gennemgået lidt af en skilsmisse.

- Når vi ikke lige øver til Melodi Grand Prix er det sådan nu, at Susanne arbejder med at starte en negleklinik-kæde op hernede, mens jeg har et musikstudie i England, hvor jeg også bor halvdelen af tiden. Men vi er alligevel involveret i hinandens projekter. Man kan vel sige, at vi er sammen, men hver for sig, funderer Pernille.

Lige som at køre på cykel
Der er gået omkring fire år siden, Me & My-søstrene sidst var på turné, og Pernille har været lidt bekymret for, om hun mon var blevet lidt rusten.

- Jeg var først lidt nervøs, men det er jo ligesom at køre på cykel. Det er bare noget, man kan, forklarer Pernille. Og ender Dansk Melodi Grand Prix med at blive en succes for de musikalske søstre, er et comeback bestemt en mulighed.

- Vi har mange sange, som ikke er blevet udgivet, så man skal ikke blive overrasket over at høre nyt fra os, siger Pernille.