Beatles-stjernen Paul McCartney har længe haft det svært med afdøde John Lennons kone, Yoko Ono.

. The Beatles-medlemmet Paul McCartney har længe haft et betændt forhold til kunstneren Yoko Ono, som har fået skylden for at splitte bandet ad på grund af sit ægteskab til nu afdøde John Lennon.

Men nu lader det til, at Paul McCartney omsider har sluttet fred med kunstneren. De to har nemlig i dag et godt forhold, fortæller han i et interview med Rolling Stone Magazine.

- Det (forholdet red.) er rigtig godt, faktisk. Vi var lidt truede dengang. Hun sad på forstærkerne, når vi indspillede. De fleste bands ville ikke kunne håndtere det. Vi klarede det, men ikke specielt godt, fordi vi var så tætte, lyder det fra Paul McCartney i interviewet.

Det var da også Yoko Onos konstante tilstedeværelse ved John Lennons side, der irriterede Paul McCartney mest dengang. Andre piger fik ikke lov til at være med helt tæt på bandet, fortæller han.

- Mit store vendepunkt var, at jeg tænkte, at hvis John elsker den her kvinde, så må det være rigtigt. Det gik op for mig, at al modstand var noget, jeg var nødt til at overkomme, siger Paul McCartney til mediet og tilføjer:

- Det var lidt hårdt i begyndelsen. Med tiden kom vi over det. I dag er vi gode venner. Jeg kan godt lide Yoko.

Yoko Ono var gift med John Lennon fra 1969 til 1980, hvor John Lennon blev skudt og døde.

/ritzau/FOKUS