Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Et lavt selvværd har ofte været en hæmsko for Silas Holst. Men nu vil den prisvindende performer lægge det på hylden med sin nyvundne Reumert i ryggen.

Silas Holst gik på scenen søndag aften i kulturhuset Odeon i Odense for at modtage dansk scenekunsts mest prestigefyldte pris, en Reumert-statuette.

Den fik han i kategorien Bedste Mandlige Hovedrolle for sin præstation som dragqueenen Lola i Det Ny Teaters opsætning af musicalen 'Kinky Boots'.

Silas Holst kalder aftenen for en, som han aldrig nogensinde vil glemme, for det er en hemmelig drøm, han har haft i 24 år.

Det fortæller han i et Instagram-opslag dagen derpå.

'Et lavt selvværd har ofte stået som en hæmsko for mig i mit arbejde. Det vil jeg nu lægge på hylden og føle mig tilfreds med mig selv! Alt det gør den hæder i går ved mig!' skriver Silas Holst og fortsætter:

'Jeg er lykkelig for prisen og lykkelig for at føle, som om jeg er nået i mål! Ord kan ikke beskrive helt, hvor vildt det er for mig. Jeg havde aldrig regnet med at vinde den i går,' lyder det fra den 39-årige danser og skuespiller.

Silas Holst vandt prisen foran Søren Pilmark, der var nomineret for sin præstation i 'En folkefjende' på Nørrebro Teater, og den fremstormende skuespiller Nicolai Jørgensen for sin titelrolle i 'Jean de France' på Grønnegårds Teatret.

/ritzau/

Andre læser også