Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lykkehjulets stemme, Dennis Johannesson, vandt den største gevinst af dem alle.

En plaid til 650 kr. Det var nærmest Dennis Johannessons mellemnavn i de seks år, han var stemmen bag det populære underholdningsprogram Lykkehjulet. Men selvom han langede præmier for en formue over Lykkehjuls-disken, er han ikke i tvivl om, at han selv er den største vinder.

- Som jeg ser det, vandt jeg den største gevinst af alle, siger Dennis Johannesson om Carina Jensen, der udover at dreje lykkehjulet for Bengt Burg, altså også gjorde sin kollega fuldstændig rundtosset.

- De første par år var vi jo bare kolleger. Men så faldt vi pladask for hinanden og blev gift. Og som ekstra gave fik vi en datter kort tid efter, at den sidste udsendelse gik i luften, fortæller Dennis Johannesson, som mindes Lykkehjuls-årene med stor glæde.

En fantastisk tid
- Det var en fantastisk tid. Bare det at være en del af en kæmpe folkelig succes, som dagligt var i stand til at samle 40 procent af seerne og som alle på otte og 80 år var glade for, siger Dennis Johannesson, som i dag er kendt stemme på P4 Regionalen, der holder til i Næstved, hvor Dennis og Carina har boet i en årrække.

- Da jeg blev far, kunne jeg bare ikke længere bo på stenbroen. Så en dag hvor jeg havde kæmpet mig gennem osende busser og stenkast med vores lille datter, sagde jeg til Carina, at her kan jeg ikke være mere. Og så flyttede vi på landet.

Hvor Dennis Johannesson har det fint med at snakke gode gamle dage, har Lykkehjuls-bestyreren det anderledes.

- Min kone har fra starten valgt at lave noget helt andet og har ikke lyst til at snakke om den gang. For ellers kunne hun ikke bestille andet, siger Dennis Johannesson om Carina, som i dag arbejder i salgsbranchen.

Andre læser også