Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Sammen med skuespilleren Dar Salim skal Lise Rønne guide kronprinsesse Mary og hendes familie gennem et stort fødselsdagsshow, dagen efter at hun fylder 50 år.

Kronprinsesse Mary fylder 50 år den 5. februar. Og blandt gaverne er et stort fødselsdagsshow på TV 2, som sendes dagen efter, for den royale fødselar og hendes familie, som vil være til stede.

Det afslører TV 2 i en pressemeddelelse.

I spidsen for fødselsdagsfesten "Mary 50 år - vi fejrer Danmarks kronprinsesse" står skuespilleren Dar Salim og tv-værten Lise Rønne.

- Mange af hendes mærkesager som at bekæmpe mobning og ensomhed og kampen for kvinder og pigers rettigheder mærker jeg selv dybt i maven.

- Jeg beundrer, hvordan kronprinsessen insisterer på at sætte fokus på, at vi alle skal have ret til at være, som vi er, siger Lise Rønne i pressemeddelelsen.

For skuespilleren Dar Salim er værtsjobbet et, han aldrig nogensinde havde forestillet sig.

- Jeg har altid haft stor respekt for kongehuset, og det var en stor ære at være vært for Hendes Majestæt Dronningens statsbesøg i Berlin sidste år.

- Det havde jeg aldrig troet, da jeg som ung dreng i Livgarden stod vagt foran Amalienborg, lyder det fra Dar Salim.

Showet bliver en fejring, der sætter fokus på alt det, som kronprinsesse Mary brænder for.

Til showet vil der også være særlige gæster, festlige overraskelser og masser af musik - blandt andet fra Oh Land og Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor, afslører TV 2.

"Mary 50 år - vi fejrer Danmarks kronprinsesse" sendes live fra Vilhelm Lauritzen Terminalen i Københavns Lufthavn søndag den 6. februar klokken 20.00 - med optakt fra 19.25.

/ritzau/

Andre læser også