Kom lidt sukker på skeen, når du ta’r din medicin! er en af de berømte ørehængere i 'Mary Poppins'. Det Ny Teater følger opskriften med en pastelfarvet musical. Det er slik for øjne og ører, men også så sødt, at det hviner i tandhalsene.

'Mary Poppins' strutter af glimmer og kulørte lygter. Her er kvikke dansenumre, nuttede sange og gode skuespillere over hele linien.

50 computerstyrede motorer sørger for det tekniske trylleri – som når Mary Poppins med udslået paraply flyver igennem hele teaterrummet!

Det er mægtig flot….selvfølgelig, havde jeg nær sagt, for Det Ny Teater har forvænt os med top tunede musicals. Sådan en er 'Mary Poppins' helt bestemt. Den er super – men helt superfantafænomænagenialilistisk er den ikke. Dertil er for meget af handlingen for stillestående.

Den udspiller sig i en britisk fortid med stive overlæber, hjemmegående børn, der er iført knapstøvler og belastet med ækle guvernanter, der bruger levertran som terror-våben….altså indtil Mary Poppins kommer svævende fra fantasiens verden og lander i familien, der har hårdt brug for at lære at smile.

Charlotte Guldberg har rollen som Mary Poppins, der – med mild sarkasme – synger om sig selv: 'Faktisk næsten fejlfri!'

Sød og viljefast

Charlotte Guldberg er mer’ end det – hun ER fejlfri! Hun fylder rollen, så den synes skabt til netop hende: Sart men viljefast og sød med snert af det syrlige.

'Mary Poppins' er en gammeldags musical som nostalgiske forældre/bedsteforældre tror lige er noget for ungerne. Men det er den ikke ubetinget. For med en spilletid på tre timer er forestillingen alt alt for lang.


'Mary Poppins'
scenesættelse og koreografi: Lisa Kent
Scenografi: Terry Parsons
Musikalsk ledelse: Per
Engström
Det Ny Teater, København