P4-lytternes wildcard gik lørdag formiddag til crooneren Lasse Lindorff og hans smægtende James Sampson-lignende sang, ”Hooked on You”.

Overfor lytterne, som kunne følge med i afgørelsen i Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbes program ”Brødrene”, lagde den 29-årige bestemt ikke skjult på sin begejstring over alligevel at skulle på scenen til årets store DMGP finale, som foregår på lørdag i Horsens.

Fredag sendte P3s lyttere Kendra Lou og hendes ”Until We’re Satisfied” i finalen på deres wildcard, og hermed er alle 10 finalister på plads.

Det er det storcharmerende jyske par, Hassing og Hassing, som får fornøjelsen af at starte finalen. Efter dem følger og bookmakernes to absolutte favoritter, Simon ”Vild med dans” Mathew (med ”All Night Long”) og den på alle måder store Amin Jensen, som hylder tenoren Pavarotti i sin og Jan Lysdahls ”Luciano”.

Sang nummer fire bliver Kendra Lou og ”Until We’re Satisfied”, som Sascha Dupont har skrevet sammen med Jan Winther og Claus Christensen.

Nummer fem på Horsens-scenen er Outlandish-klonerne i Unite og deres ”Tree of Life”, den nykårede P4-wildcard-vinder Lasse Lindorff er nummer seks. Og til sidst har vi skøjteprinsessen Charlies ”Den jeg er”, Lars og Josefine (og Maria Montells) ”Sweet Memories of You”, det rebelske, færøske boyband The Dreams (med deres og Chief 1s ”La mig være”) og til sidst 20-årige Sandee May og hendes ”Spanish Soul”.

Med både P3 og P4-lytternes wildcard-valg på plads er Louise Victoria, svenske Anorah, Julie ”Blå Øjne” Rugaard, norske Gunhild, Sidse Holte, og Camille og Ulrik helt ude af konkurrencen om at være mellem de 10 DMGP-finalister, som får chancen for at komme til Beograd i maj, hvor og når det internationale Melodi Grand Prix afholdes.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.