Lyt til artiklen

Lars Ulrich og Connie Nielsen bor seks uger i luksussuite på Hotel D’Angleterre til en værdi af mere end 25.000 kr. om dagen.

Privat tagterrasse, egen spa og tre store værelser med forgyldte paneler, tykke tæpper og store lysekroner.

Det er de omgivelser, som 44-årige Lars Ulrich og hans et år yngre Connie Nielsen for tiden vågner op i. Rockstjernen og Hollywood-skuespilleren holder for tiden deres årlige ferie i Danmark. Parret har de sidste tre uger været indlogeret på Hotel D’Angleterre på Kongens Nytorv i København. Og ifølge B.T.s oplysninger skal de bo der i yderligere tre uger.

De to udenlandsdanskere, der ofte bor på det femstjernede hotel, når de er i København, har denne gang valgt at bo i den 135 kvadratmeter store Royal Suite. En suite, der ifølge hotellets hjemmeside koster 25.200 kr. pr. dag.

Det vil sige, at seks ugers ophold kan koste helt op til 1.050.840 kr. Dertil kommer udgifter til restaurantbesøg og room service. Og især sidstnævnte skulle parret have draget stor nytte af.

Seks sovepladser
Den luksuriøse suite ligger på hotellets første sal. Fra to af værelserne kan man gå ud på den store private terrasse, som vender ud mod Kongens Nytorv.

Suiten har i alt seks sovepladser, og dermed er der masser af plads til Lars Ulrichs to sønner, Myles på ni år og Layne på syv år samt parrets fælles søn, Bryce Thadeus på 14 måneder. De tre drenge er nemlig med i Danmark, mens Connie Nielsens 17-årige søn Sebastian er blevet hjemme i USA. Desuden har familien også taget en barnepige med.

Selvom parret har valgt at indlogere sig på et af landets mest udsøgte hoteller, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde livet, så er de seks ugers ophold i Danmark ikke kun ferie. Og slet ikke for Lars Ulrich, som stadig må agere stor international rockstjerne i løbet af sommeren. Sammen med resten af Metallica er han løbende på turné.

Den. 9. august spiller heavy metal-bandet i Texas i USA, men ellers foregår de fleste koncerter i Europa. Og med base på Hotel D’Angleterre i København kan den verdensberømte trommeslager hurtigt skifte rollen ud som heavy metal-musiker og flyve tilbage og være familiefar og ægtemand.

Og netop den rolle har der også været tid til. Blandt andet har Lars Ulrich taget børnene med på legeplads i Ørstedsparken, og familien har også været et smut i Nykøbing Sjælland for at tilbringe tid med 30 af Connie Nielsens tætteste familiemedlemmer. Desuden har der også været tid til en våd tur i byen for den 44-årige musiker. Natten til mandag omkring kl. 05.00 blev han set på det københavnske morgenværtshus »Basement«, hvor han gav gratis shots til hele baren.

Bor i USA - vilde med Danmark
Lars Ulrich og Connie Nielsen har dannet par siden slutningen af 2003 og bor til dagligt i San Francisco i den amerikanske delstat Californien.

De har begge været bosat i udlandet, siden de var teenagere. Og til trods for at de har tilbragt mere end halvdelen af deres liv i udlandet, kalder de sig begge danskere med stort D.

- Jeg er nok en af dem, der er allermest nationalkær. Vi fejrer totalt dansk jul. Og jeg synger ’Elefantens vuggevise’ for Sebastian, har Connie Nielsen tidligere sagt til B.T.

Også Lars Ulrich går meget op i, at børnene lærer Danmark og de danske traditioner at kende.

- Det er vigtigt for mig at komme hjem til mine danske rødder engang imellem. Og få noget dansk kultur ind i børnene, har han sagt til Ekstra Bladet.

Alligevel har parret endnu ikke investeret i et hus i Danmark. Connie Nielsen har flere gange boet hos sine forældre i det nordjyske, men ellers plejer familien at låne et sommerhus i Nordsjælland eller bo på Hotel D’Angleterre, som Lars Ulrich kalder sit danske hjem.

Parret har ellers kigget på et af Danmarks dyreste sommerhuse, nemlig huset Villa Guldmaj i Skagen.

Huset har været til salg siden 2006 og koster 50 mio. kr. Lars Ulrich og Connie Nielsen fik også mulighed for at prøve det kostbare sommerhus i 14 dage -–men valgte til sidst ikke at købe.