Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Kvartfinalen i "Vild med dans" blev sidste stop for Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen.

København. Vild med dans-deltagerne kæmpede om en af de eftertragtede semifinalepladser i aftenens udgave af det populære danseshow, men for Dak Wichangoen og Thomas Evers Poulsen blev aftenens svingom den sidste.

Efter en omdans mod Daniel Svensson og Karina Frimodt måtte parret tage afsked med konkurrencen og dansekollegerne, da seerne valgte at sende Daniel Svensson og Karina Frimodt videre.

Fredag aften dansede alle fire par en argentinsk tango, men parrene skulle også på dansegulvet endnu engang for at danse holddanse.

Her dansede håndboldspiller Daniel Svensson og skuespiller Sofie Lassen-Kahlke med partnere mod kok Dak Wichangoen og skuespiller Iben Hjejle og deres professionelle dansepartnere.

De fire par blev dog bedømt af dommerne individuelt, og her blev Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard belønnet med flest point.

Generelt scorede de fire par høje karakterer fra dommerne fredag aften, hvor der også blev uddelt flere titaller.

Både Sofie Lassen-Kahlke og Michael Olesen samt Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard blev fredag aften således belønnet med den højeste karakter af dommerne for deres argentinske tango.

Tre par er nu videre til næste uges semifinale.

Finalen i "Vild med dans" bliver afholdt i Horsens fredag den 24. november.

/ritzau/

Andre læser også