Forfatteren Jussi Adler-Olsen hiver alligevel ikke sin berømte hovedperson Carl Mørck op med rode for at flytte fra Allerød. Det står klart efter at politikerne i byen har besluttet, at han kan drive erhverv fra en bolig, han har kig på.

Krimiforfatteren Jussi Adler-Olsen bliver boende i Allerød. Byrådsmedlemmerne i byen har på et ekstraordinært byrådsmøde besluttet at give ham lov til at drive erhverv fra en bolig, han overvejer at købe. Det skriver Politiken.

Tidligere havde han overvejet at flytte, fordi han hverken kunne få tilladelse til at udvide sit eget hus eller til at drive erhverv fra andre ejendomme, han havde kig på. Og han truede i den forbindelse med, at hovedpersonen Carl Mørck fra hans berømte krimiserie, der udspiller sig i Allerød, også ville flytte med.

Men nu glæder den populære forfatter sig over byrådets afgørelse.

- Så bliver vi i hvert fald Allerød, og det er vi rigtig glade for. Er der en bolig til os, så vil vi gerne være der, siger han til Politiken.

Også Allerøds borgmester, den konservative Erik Lund, er glad for, at det berømte bysbarn bliver i den nordsjællandske kommune.

- Det er jeg rigtig glad for og meget tilfreds med. Det er altid godt, at folk er glade for at bo her. Det gælder også Jussi Adler-Olsen. Det er spændende for byen, at vi har en berømt forfatter, siger han.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.