Justin Bieber faldt på knæ efter blot en måneds forhold, og nu taler han ud om den beslutning.

Det kom som et chok for de mange ‘beliebers’ i går, da det kom frem, at Justin Bieber i weekenden havde friet til sin kæreste gennem blot en måned. Nu bekræfter den unge popfyr ikke alene forlovelsen, han åbner også op for, hvorfor han pludselig faldt på knæ.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Bros søster har været med i ‘Paradise’

»Jeg ville egentlig vente med at sige noget, men rygterne løber hurtigt. Hør her, det er ganske simpelt, Hailey jeg er så forelsket i alt ved dig. Jeg er så engageret i at tilbringe resten af mit liv med at lære hver eneste del af dig at kende og elske dig tålmodigt og venligt. Jeg lover at lede vores familie med ære og integritet og lade Jesus gennem hans Hellige Ånd lede i alt, hvad vi gør, og gennem enhver beslutning,« skriver Justin Bieber på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk kysser med 71-årig kvinde

»Mit hjerte er helt og aldeles dit, og jeg vil altid sætte dig først! Du er mit livs kærlighed Hailey Baldwin, og jeg vil ikke bruge det med nogen andre. Du gør mig så meget bedre, og vi komplimenterer hinanden så godt! Jeg glæder mig til livets bedste sæson indtil videre. Det er sjovt, fordi nu og med dig giver alt mening.«

Derudover forklarer Justin Bieber, at de to ved et tilfælde blev forlovet på den syvende dag i den syvende måned, og tallet syv er tallet for spirituel perfektion, hvilket han ser som endnu et tegn på, at det er skæbnen. Også Justin Biebers kommende kone, Hailey Baldwin, bekræfter frieriet på Twitter:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

»Jeg er ikke sikker på, hvad jeg har gjort for at fortjene sådan en lykke, men jeg er så helt igennem taknemmelig for, at Gud har givet mig sådan en fantastisk person at tilbringe mit liv. Ingen ord kan nogensinde udtrykke min taknemmelighed,« fastslår hun på Twitter.

Nu er der bare at vente på deres bryllup og spekulere i, om det bliver et stort prinsessebryllup, eller om de to måske har andre kort i ærmet – mon det går lige så stærkt med at blive gift, som det gjorde med forlovelsen?

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler og Lea Hvidt: Derfor blev vi gift i Italien

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.