Kun halvandet år efter at Søren Sætter-Lassen kom ud for en alvorlig ulykke på Det Kongelige Teater, har skuespilleren endnu engang været involveret i et uheld. Det fortæller flere kilder til Radio24syv.

Endnu er detaljerne om hændelsen ikke officielle, og ifølge Det Kongelige Teater er der ikke tale om en »ulykke,« men om en »teknisk fejl«. Fredag morgen ville teatret end ikke erkende, at der havde været en hændelse, men det er bekræftet nu.

Den tekniske fejl skete under forestillingen tirsdag aften, da Søren Sætter-Lassen blev hejst alt for langt op under loftet på Skuespilhusets store scene. Fejlen skyldtes tilsyneladende, at den computer, der styrede snoretrækket, var forkert indstillet.

Episoden var særlig traumatisk for Søren Sætter-Lassen, da han også for halvandet år siden var involveret i en meget alvorlig arbejdsulykke på Det Kongelige Teater.

TIP BT: Var du med til forestillingen og så, hvad der skete? Så hører vi gerne fra dig på tip@bt.dk

Det skete i september 2012 under en prøve til forestillingen Lulu, hvor en 100 kilo tung kulissevæg faldt ned over skuespilleren, der brækkede skinnebenet samt pådrog sig fire knoglebrud i ryggen. Først efter et år med genoptræning var han tilbage på scenen.

Søren Sætter-Lassen selv ønsker ikke at udtale sig om den nye episode.

»Det er lidt for følsomt lige nu,« siger han til Radio24syv.

Siden episoden har Det Kongelige Teater aflyst opsætningen Woyzeck. Teatret regner dog med at spille igen onsdag aften.

TIP BT: Var du med til forestillingen og så, hvad der skete? Så hører vi gerne fra dig på tip@bt.dk