Den tidligere tv-vært Jeppe Søe er erklæret personligt konkurs med sit vejlensiske reklamebureau Widevision ApS i Jyllandsgade. Det oplyser skifteretten i Kolding, der har udpeget Lett Advokatfirma som kurator på konkursen, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Jeppe Søe, 36 år og bror til forfatteren Synnøve Søe, havde sin storhedstid som vært på forskellige programmer på TV2, TV Danmark og TV3 op gennem halvfemserne.

Han optrådte blandt andet i det populære TV2-program Set & Sket og i morgen-tv og nyhederne på TV3.

Hos Lett Advokatfirma anslår advokat Gert Nissen, at Jeppe Søe skylder tre til fire mio. kr. til kreditorerne. Penge de højst sandsynligt må afskrive.

- Intet tyder på, at der vil blive udbetalt dividende til kreditorerne. Der er ikke mange frie midler at komme efter i konkursboet, konstaterer Gert Nissen.

Mange firmaer opløst ved tvang

Den tidligere studievært er tidligere gået konkurs med et firma. Fra årtusindskiftet frem til 2007 var Jeppe Søe anpartshaver i tre virksomheder, der alle er opløst ved tvang.

Første gang i 2003 med firmaet Userguide Consult ApS, mens skifteretten erklærede Blended Media ApS og Bonsopia Holding ApS konkurs i henholdsvis 2004 og 2005.

Men ifølge Jeppe Søe hang de tre selskaber sammen: Et traditionelt holdingselskab med to datterselskaber, som studieværten understreger, han selv besluttede sig for at tvangsopløse. Uden tab for kreditorerne.

- Det er absolut ikke en sjov situation. Konkursen skyldes primært, at jeg blev snydt af en kunde, og der er flere debitorer i boet. Så jeg forstår ikke, hvordan kuratoren kan anslå et stort millionminus.

Jeg er i hvert fald meget uenig i beløbet og tror ikke, at kreditorerne kommer til at lide ret store tab, når det hele er gjort op, forudser Jeppe Søe.

Hans hustru Pia Søe venter sig barn, og Jeppe Søe vil i de kommende måneder koncentrere sig om faderrollen. Senere vil han gerne vende tilbage til journalistfaget.