Lyt til artiklen

Det er under et år siden, at Andrea Elisabeth Rudolph for første gang viste sin nye kæreste, danseren Klaus Kongsdal, frem for pressen.

Dengang i februar ankom parret storsmilende hånd i hånd til fest på Café Ketchup i Tivoli. Det nyforelskede par havde da også været sammen siden før jul, hvor hun havde deltaget i julefest hos Klaus Kongsdals familie.

LÆS OGSÅ: Andrea Elisabeth Rudolph er gået fra hot til not

Men nu er romantikken væk. Parret er gået fra hinanden. I dag er de bare gode venner.

- Klaus og jeg er ikke kærester længere. Bruddet har været ret ukompliceret. Vi er gode venner og ses stadig. Han kommer sikkert også forbi nytårsaften, siger Andrea Elisabeth Rudolph til BilledBladet.

Klaus Kongsdal dansede sig ind i Andreas hjerte under optagelserne til »Vild med dans« sidste år. Han optrådte som gæstedanser med sin partner og tidligere kæreste Viktoria Franova. Andrea var dengang nybagt single efter bruddet med tv-direktør Jacob Hou- lind, som hun fik den nu to et halvt-årige datter Isolde sammen med.

LÆS VIDERE NEDENFOR

Pause fra mænd
Men den enlige mor kommer ikke til at sidde alene nytårsaften efter bruddet med Klaus Kongsdal. På trods af bruddet synes hun, at 2008 har været et dejligt år, og hun skal fejre nytåret på børnenes præmisser med sin datter og venner med børn. Og måske kommer ekskæresten en tur forbi, afslører hun.

LÆS OGSÅ: Qvortrup om Andrea: En krukke uden karisma

Andrea Elisabeth Rudolph har dog ikke planer om at gå ud og anskaffe sig en ny kæreste lige med det samme.

- Nu er jeg single, og jeg tror, at jeg holder en pause og puster lidt ud, når det gælder forhold.