Julia Sofia Aastrup var ærgerlig over at forlade programmet, men hun har lært meget undervejs.

København. Youtuber Julia Sofia Aastrup og danser Frederik Nonnemann måtte fredag aften forlade "Vild med dans" efter omdans mod skuespiller Sofie Lassen-Kahlke og danser Michael Olesen.

En wienervals blev parrets sidste svingom i det populære underholdningsshow.

For Julia Sofia Aastrup er det dog en underlig tanke, at hun nu er helt ude af programmet.

- Det bliver mærkeligt, man er kommet ind i en rutine, og det bliver lidt trist, lyder det fra youtuberen efter fredagens afgørelse.

Hun har gennem hele denne sæson skullet overskride mange grænser.

- Det har været som at lære et nyt sprog hver uge, og det har været grænseoverskridende og svært og hårdt, også det at give slip og lade et andet menneske lære en noget. Lige med Frederik har det dog været okay, fordi det har bidraget til, at jeg som menneske har udviklet mig, lyder det fra Julia Sofia Aastrup.

Ifølge hende hviler hendes professionelle dansepartner, Frederik Nonnemann, meget i sig selv, og det har hun kunnet lære af.

- Han er sindssyg god til at være sig selv. Det med at stole på sig selv og tro på, at man er lige præcis det, man skal være, tror jeg, at jeg har lært af ham.

I løbet af denne sæson har de to udviklet et meget tæt bånd, og det bliver mærkeligt ikke at skulle bruge så meget tid sammen fremover, forklarer de.

- Vi har en helt særlig forbindelse, og vi har så mange traditioner sammen.

- Det er ligesom et tvunget venskab, når man er med i "Vild med dans". Vi skal være i træningslokalet sammen og ses tre timer hver dag, og nu skal vi selv til at administrere det, lyder det fra Frederik Nonnemann.

Der er nu fire par tilbage i "Vild med dans". Finalen finder sted fredag den 24. november i Horsens.

/ritzau/